Kültür Merkezleri

Kültür Merkezleri

İçmeler Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi

z10.03.2017

Bilgi Evleri: 8-14 yaş grubu çocuklarımızı sokağın olumsuz ortamından uzaklaştırarak, onların güvenli ve kontrollü bir ortamda ders çalışmalarını, kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını, boş vakitlerini yararlı bir şekilde değerlendirmelerini, sosyal alanda yeteneklerini geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Bilgi Evleri; İçmeler Bilgi Evi (Merkez) Yayla Bilgi Evi, Orhanlı Bilgi Evi, Aydınlı Bilgi Evi ve Mimar Sinan Bilgi Evi olmak üzere 5 bölgede hizmete sunulmuştur.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi: Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, 14-29 yaş aralığındaki gençlerin bireysel yetenekleri, ilgi alanları doğrultusunda bu yıl güzel sanatlar, iletişim ve medya, gösteri sanatları, müzik, spor, fikir ve düşünce, bilim ve teknoloji, sinema ve edebiyat, üniversiteye hazırlık ana başlıkları altında 50 farklı kursu ücretsiz düzenliyor.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi; İçmeler (Merkez) ve Tuzla Belediyesi Gençlik Gemisi (Tuzla İDO İskelesi) olmak üzere 2 bölgede faaliyet göstermektedir.

Adres:

İçmeler Mahallesi Gediz Sok. No:2 (BİM üstü) / Tuzla, İstanbul

Tel: 0216 494 6039