Haberler

Haberler

Bakan Güllüce’den Başkan Yazıcı’ya Tebrik Ziyareti

z18.04.2014

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yerel seçimlerin ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Bakan Güllüce, “Şadi Başkanımız ve ekip arkadaşlarının, Tuzla’da daha güzel işler yapacağına inanıyorum” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kurucu başkanı olduğu Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri tarafından belediye giriş kapısında karşılanan Bakan Güllüce, birçoğunu ismen tanıdığı personelle sohbet etti.

Tuzla Ziyaretlerim Farklı Oluyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ekip arkadaşlarını yerel seçim başarısı nedeniyle tebrik eden Bakan Güllüce, “Tuzla ziyaretlerimde duygusal oluyorum. Tuzla ziyaretlerim, diğer programlarımdan farklı oluyor. Tuzla’da uzun dönem belediye başkanı olarak görev yaptım. Belediyenin logosunu kendi elimle çizmişimdir. Belediye başkanımızı, çalışanlarını ve partililerimizi tebrik ediyorum. Şadi Başkanımız ve ekip arkadaşlarının, Tuzla’da daha güzel işler yapacağına inanıyorum.” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Şadi Bey’in çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?” sorusunu, “Vatandaş iyi buluyor, ben de iyi buluyorum. Vatandaş iyi buldu, seçti. Zaten AK Partili belediye başkanı olunca bir kere sorulmaz zaten, muhakkak iyi çalışıyor demektir.” şeklinde yanıtladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, günün anısına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye teşekkür plaketi takdim etti.