Haberler

Haberler

Orta Mahalle’de Sokak İftarı Bereketi

z16.07.2014

Tuzla Belediyesi, Orta Mahalle’de 1000 kişilik sokak iftarı düzenledi.
Tuzla Belediyesi’nin Orta Mahalle’de düzenlediği sokak iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile mahalle sakinleri katıldı. Masalrı gezip iftara katılanlara teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Davetimizi kabul edip gelmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Paylaşmanın zirve yaptığı bu mübarek Ramazan ayında sizinle aynı sofrada olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için mahallelerde sokak iftarları kurduk. Bu sofraları güzelleştiren, sokak iftarlarında paylaşmanın zirvesini yaşatan sizlersiniz. Sizin katılımınızla bu sofralar daha güzel oluyor. İnşallah bu mübarek Ramazan ayı hepimiz için kurtuluş vesilesi olur. Ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile getirmesini Rabbim’den diliyorum.” dedi.

Herkesin Yanında Olma Gayretimizi Sürdürüyoruz
Tuzla Belediyesi’nin toplumun tüm kesimlerle yakın diyalogundan bahseden Başkan Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Sokak iftarlarımızın yanı sıra sahura kadar çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Fakir fukaraya, yetime, garip gurebaya, kimsesizlere, engellilere, dula 365 gün her zaman ulaşırken Ramazan ayında bu işi daha da arttırarak herkesin yanında olma gayretimizi sürdürüyoruz. 4 bin ailenin sürekli yardımını yaparken 10 bin aileye sürekli ulaşma gayretimizi de sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Ramazan ayında da her perşembe olduğu gibi halk günümüze devam ediyoruz. Biz her zaman ulaşılabilen bir belediye ve ulaşılan bir belediye başkanı olarak da her yerde hizmetimize devam ediyoruz.”

Başkan Yazıcı, İsrail’i Kınadı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Filistin’de yaşanan insanlık dramına da dikkat çekti. Başkan Yazıcı, “Biz bu sofralarda paylaşarak kardeşliğimizi pekiştiriyoruz ama bu mübarek Ramazan ayını rahat geçiremeyen, iftarda ve sahurda başına bombalar atılan kardeşlerimize Allah’tan yardım diliyorum. O bombaları atanları da lanetliyoruz, onları kınıyoruz. Filistinli kardeşlerimizin inşallah bir sonraki Ramazan’ı daha rahat geçirmesi için Rabbim’den yardım diliyorum. Dünyanın her yerinde inleyen, itilen, ezilen ve mutlaka yardıma ihtiyacı olan bütün milletlere Rabbim’den yardım diliyorum.” dedi.