Haberler

Haberler

Her Sözümüzün Arkasındayız

z25.07.2014

Halil Türkkan Ortaokulu’nu yaptıran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İçmeler Mahallesi’nde yapılan okulla ilgili söylenen dedikodunun gerçekle hiç alakası yoktur. İnşallah en kısa zamanda da bunu hep birlikte göreceğiz.” dedi.
Tuzla Belediyesi, İçmeler Mahallesi’nde 2.500 kişilik sokak iftarı düzenledi. İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile mahalle sakinleri katıldı. vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Yazıcı, Halil Türkkan Ortaokulu hakkında çıkarılan dedikodulara da açıklık getirdi.

Birlikteliğimizi Ortaya Koyuyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mahalle halkına hitaben konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Her mahallede olduğu gibi İçmeler Mahallesi’nde de sokak iftarları düzenliyoruz. Bu sofraları süsleyen, değerli kılan, bizleri onurlandıran sizlersiniz. Her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan’da da bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. İçmeler Mahallesi ile birlikteliğimiz her sokak iftarında olduğu gibi biz derneklerle, vakıflarla her mahallede, sokakta birlikteliğimizi ortaya koyuyoruz.”

Dedikodulara İnanmayın, Halil Türkkan Ortaokulu’nu Yapacağız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediye tarafından yaptırılan Halil Türkkan Ortaokulu hakkında dedikodular yapıldığını hatırlattı. Bu dedikoduları yalanlayan Başkan Yazıcı, “Belediye başkanlığına başladığımız günden itibaren İçmeler Mahallesi’nde hizmetlerimizi artarak sürdürdük. Ben her zaman sizlerle beraber olurken hizmetlerimizin size mutlaka ulaşması için gayret sarf ettik. Özellikle de temizlik, yol, kaldırım, bordür, tretuar gibi her işi yaptık. Bazen üstümüze vazife olmayan işleri de yaptık. Okullarımızla ilgili çalışmayı da yaptık.  İçmeler Mahallesi’nde yapılan okulla ilgili söylenen dedikodunun gerçekle hiç alakası yoktur. Okul yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah en kısa zamanda da bunu hep birlikte göreceğiz. Biz her sözümüzün arkasındayız” şeklinde konuştu.