Haberler

Haberler

Tuzla'da Okullar Tertemiz

z19.08.2014

Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki ilk ve orta dereceli okulları temizliyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eğitime desteğini her alanda sürdürmeye devam ediyor. Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2014-15 eğitim-öğretim yılına hazırlanan okulların her yerini özel bir ekip ve iş malzemeleriyle  temizliyor. Ekipler okulların iç zeminlerini yıkıyor, camlar, kapılar, mobilyalar, sıralar ve dolapları siliyor. Koridorları yıkayıp temizlik makinesi ile silen ekipler, tüm ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor. Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler program dahilinde her gün bir okulda  çalışmasını sürdürüyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada “Eğitime imkanlarımız ölçünde destek veriyoruz. Bu temizliğin yanı sıra her yıl 30 personelimizi okullarımızda sürekli görevlendirerek temizliğini yaptırıyoruz.Geleceğimizin teminatı yavrularımız ve onları yetiştiren öğretmenlerimiz için imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.