Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi’nden Gazze’ye 50 Bin TL Nakit Para Yardımı

z05.09.2014

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın teklifi üzerine Tuzla Belediye Meclisi, İsrail saldırısı altındaki Gazze’ye 50 bin TL nakit para yardımında bulunulmasını kararlaştırdı.
İsrail’in saldırıları altında zor günler geçiren Gazze halkına bir yardım elini de Tuzla Belediyesi uzattı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Türkiye’de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sürdürülen yardım kampanyasına katkı yapılması teklifi, Tuzla Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısının 1. oturumunda görüşüldü.  Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Gazze’ye 50 Bin TL. nakit para yardımında bulunmasını oy birliğiyle kabul etti.

Yazıcı: Gazze’de İnsanlık Suçu İşleniyor
Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri’ne duyarlılıkları için teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gazze’de yaşanılan sürece dikkat çekti. İsrail’in Gazze’de hastane ve ibadethanelere de saldırdığına dikkat çeken Başkan Yazıcı, “İsrail saldırıları altında yaşayan Gazze halkı her gün barut kokusunu soluyor. Karadan ve havadan atılan bombaların tahrip ettiği, yaktığı, yıktığı yerlerde yaşayan kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz. Bugün Gazze’de bir insanlık suçu işleniyor. Tuzla Belediyesi olarak ülkemizde Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde yürütülen kampanyaya 50 Bin TL. nakit para yardımında bulunma kararı aldık” dedi.