Haberler

Haberler

Gönül Elleri Çarşısı’ndan Yıl Sonu Pikniği

z15.09.2014

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı çocuklar ve aileleri için piknik düzenledi. Pikniğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da ailesi ile birlikte katıldı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu tarafından Akfırat Piknik Alanında düzenlenen piknikte, komisyona kayıtlı çocuklar, aileleri ve Kadın Kent Gönüllüleri hep birlikte eğlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, pikniğe eşi Dr. Fatma Yazıcı ve küçük oğlu Yavuz Yazıcı ile birlikte katıldı. Başkan Yazıcı, ailesi ile birlikte tüm masaları gezerek misafirleriyle yakından ilgilendi. Yazıcı ailesi, vatandaşlarla keyifli sohbetler yapıp fotoğraf çekildi.
Piknikte konuklara yiyecek, içecek, meyve, dondurma, Osmanlı Macunu, çay ve patlamış mısır ikram edildi. Oyun gruplarında doyasıya oynayan çocuklar, canlı müzik eşliğinde animatörler ve palyaçolarla keyifli saatler yaşadı. Çocuklar, sahne ve çevresinde düzenlenen organizasyonlarda yeteneklerini ortaya koyarak yarıştı.