Haberler

Haberler

Bakan İslam: Gönül Elleri Çarşısı'nda Çok Güzel Bir Sistem Kurulmuş

z18.10.2014

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı ziyaret etti. Bakan İslam, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda çok güzel bir sistem kurulmuş” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Orhanlı’daki açılışların ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın daveti üzerine Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı ziyaret etti. Tuzla Belediyesi yetkilileri ve Kadın Kent Gönüllüleri tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve eşi Bahadır İslam, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ile birlikte Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı gezdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı sorumlusu Tuğba Muslu’dan çarşının kuruluşundan bugüne yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan İslam, El Sanatları Komisyonu’nun çalışmalarını da yakından inceledi. Çamaşırhane, engelli çocukların eğitim sınıfı, depolar ve ürünlerin vatandaşa sunulduğu mağazayı gezen Bakan İslam, “Siz, bu sosyal belediyecilik hizmetinizle maşallah bizim yükümüzü almışsınız” dedi.

Yardımlar Medeni Yaklaşımla İhtiyaç Sahibine Ulaşıyor
Kadın Kent Gönüllüleri’nin gönüllü hizmeti hakkında detaylı bilgi alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Gönül Elleri Çarşısı’nda örnek bir yapı oluşturulduğunu söyledi. Bakan İslam, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda çok güzel sistem kurulmuş. Sisteminiz çok güzel oturmuş, yardımlarınız çok medeni bir yaklaşımla ihtiyaç sahibine ulaşıyor.” şeklinde konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.