Haberler

Haberler

Kadın Kent Gönüllüleri Çalışmaları Değerlendirdi

z22.10.2014

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın aktif çalışan Kadın Kent Gönüllüleri ile değerlendirme toplantısı düzenledi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı sorumlusu Tuğba Muslu, komisyonlardan sorumlu gönüllüler ile Kadın Kent Gönüllüleri’nin katıldığı toplantıda, vatandaşların yardım başvuru talebinden sonuca ulaşan süreç hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sürecin en önemli basamağı olan incelemelerde dikkat edilmesi gereken konuların masaya yatırıldığı toplantıda, tecrübeli gönüllülerin deneyimleri paylaşıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Tuzla’nın sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı kesimini himayesine aldığını hatırlattı. Gönül Elleri Çarşısı’nda Kadın Kent Gönüllüleri’nin taşıdığı sorumluluğa dikkat çeken Yazıcı, “Tuzla’da gönüllülük esasıyla kurduğumuz bu yapının en sağlıklı şekilde yürümesi, amacına en doğru şekilde hizmet edebilmesi ve hizmet sunduğu kesimi memnun edebilmesi için hassas bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” dedi.