Haberler

Haberler

Gümüşhaneliler'den Dr. Fatma Yazıcı'ya Sıcak Karşılama

z12.12.2014

Gümüşhaneliler İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin bayanları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’yı bir buket çiçekle karşıladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Mimarsinan Mahallesi’nde Gümüşhaneliler İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret vesilesiyle dernek üyesi bayanların ilk kez bir araya geldiği görüşme, samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

Rutini Kırmayı Amaçlıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, insana değer veren yerel yönetim anlayışını hayatın her alanında sürdürdüklerini vurguladı. AÇEM’den Yaşlılar Koordinasyon Merkezi’ne uzanan geniş yelpazede hizmet ürettiklerini belirten Dr. Fatma Yazıcı, kadının sosyal hayata katılımını önemsediklerini söyledi. Dernekleri “Sosyal hayata açılan kapı” şeklinde tanımlayan Yazıcı, “Derneklerimiz genelde erkeklerin daha çok kullandığı bir mekan olarak biliniyor. Biz derneklerin kadınların da bir araya geldiği, sosyalleştiği, dertleştiği, yardımlaştığı, sosyal ve kültürel faaliyetlerine mekan olan yerler olmasını arzuluyoruz. Bu konuda da üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Kadınlarımız için evde temizlik, yemek, çocuk bakımı ile süren rutini kırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Her Zaman Beraberiz
Kadınların sosyal çalışmaları için imkanlarını seferber ettiklerini hatırlatan Dr. Fatma Yazıcı, “Biz, sizinle sadece seçim zamanı bir araya gelmiyoruz. Her zaman bir ve beraberiz. İletişimimiz her zaman güçlü. Bu güçlü bağımızı Tuzla’nın mutluluğu için sürdürmek istiyoruz. Belediyecilik hizmetiyle bir çok sorundan arındırılmış bir Tuzla’da yaşamanın şansını hissediyoruz. Derneklerimizin kadın kollarıyla sürekli irtibat halinde olarak kadınlarımızın bir araya geldiği ortamları arttırmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediyesi’nin geniş hizmet yelpazesinde Gönül Elleri Çarşısı’nın kadın ruhunu, emeğini ve işbirliğini yansıtması açısından taşıdığı önemi de vurgulayan Yazıcı, “Sizleri de Gönül Elleri Çarşısı’na bekliyoruz” mesajı verdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Gümüşhaneli bayanların istek ve taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı.