Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Sinop Günleri’nde Davul Zurna Ekibiyle Karşılandı

z16.12.2014

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Feshane’de düzenlenen Sinop Günleri’ne katılarak Sinoplular ile bir araya geldi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile Sinoplu Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, “Mutlu Şehir Sinop” sloganıyla düzenlenen etkinlikte davul zurna ekibi tarafından karşılandı. Sinop yöresine ait tarihi, kültürel ve sosyoekonomik ürünlerin tanıtıldığı standları gezen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve Sinop derneklerinin yöneticileri ile görüştü. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, etkinlik alanında el değirmeninde mısır öğüttü, dibek taşında buğday dövdü, Sinoplular’ın yöresel el aletlerini kullandı.

Sinoplular’dan Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Plaketi
Sinop Günleri’nde etkinliğe destek veren kişi ve kurumlar da ödüllendirildi. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve Sinop Tanıtım Platformu adına Mustafa Özer, katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket vererek teşekkür etti. Sinoplular’a teşekkür eden Başkan Yazıcı, “Bu organizasyonu yapan bütün Sinoplu hemşehri derneklerine, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Sinop’un bütün ilçelerini gezmiştik. Bu güzellikleri bir daha görmek, İstanbul’da, Sinop’ta, memleketimizin her köşesinde bu güzellikleri yaşamak dileğiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.