Haberler

Haberler

Anadolu Yakası Kent Konseyleri Başkanları Tuzla’da Buluştu

z16.01.2015

İstanbul Anadolu yakasının kent konseyi başkanları ve genel sekreterleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde bir araya gelerek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Tuzla Belediyesi Yazı İşleri Müdürü İsmail Tokay, Tuzla Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, meclis ve çalışma komisyonu başkanları ile Anadolu yakasının konsey başkanları ve genel sekreterleri katıldı.

İçine Gönüllülüğü Alan Yapılar Başarılı Oluyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gönüllülüğün dünya genelinde birleştirici bir rolü olduğunu söyledi. Toplumsal işbirliği ve dayanışmanın sağlanması için toplumun tüm kesimlerine ulaşmanın önemine değinen Başkan Yazıcı, “Dünyada önce özgürlük, ardından eşitlik üzerine gelişen haklar bulunuyor. Bugün ise 3. kuşak haklar denilen dayanışma hakları öne çıkıyor. Tüm dünyada işler sadece kamu otoritesi ile yürümüyor, içine gönüllülüğü alan yapılar başarılı oluyor, örnek oluşturuyor. Biz de gönüllülük anlayışını projelerimizde, hizmetlerimizde sürdürüyoruz. Anadolu yakası kent konseyleri ile toplumsal çalışmalarda işbirliğine hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi. 

İstanbul Anadolu yakasının kent konseyi başkanları ve genel sekreterlerinin toplantısında bölgesel işbirliğine yönelik projeler değerlendirildi.