Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi'nde İlk Karne Heyecanı

z24.01.2015

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi, okul öncesi eğitim alan 3-6 yaş grubu çocukların ilk karne heyecanına ortak oldu. Merkezde kayıtlı 1200 öğrenci, ilk karnelerini AÇEM’de aldı.
Tuzla Belediyesi’nin Mimarsinan, Aydınlı ve Orhanlı’da faaliyet gösteren Anne Çocuk Eğitim Merkezi ile Yayla ve Şifa Mahallesi’nde faaliyet gösteren çocuk kulüpleri ilk karne heyecanını Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde yaşadı. 2014-15 eğitim öğretim yılı ile birlikte faaliyet geçen merkezlerde aldıkları eğitimle kişisel gelişimlerini sağlayan ve okul yaşamına hazırlanan çocuklar, dönem sonunda gelişim raporunu içeren karnelerle tanıştı. Çocuklar ve yine aynı merkezlerde eğitim alan annelerinin heyecanlı gününe Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada da ortak oldu.
Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi’ndeki kurslara katılan anneler, el sanatları ile ürettikleri ürünleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya hediye etti.