Haberler

Haberler

Tuzlaspor’dan Birlik Gecesi

z26.01.2015

Ziraat Türkiye Kupası ve 3. Lig’de başarıdan başarıya koşan Tuzlaspor, yönetimden taraftara, sporcusundan teknik heyetine kadar tüm organlarıyla yeni hedeflere kilitlendi.
Tuzlaspor, Radisson Sas Blu Hotel’den birlik ve beraberlik gecesi düzenledi. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk’un evsahipliğinde düzenlenen geceye Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile yönetim, teknik heyet, sporcular ve Tuzlaspor’a gönül veren kişiler katıldı.

Futbol, Kendi Gücünü Keşfedip Yükselecek
Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, konuşmasında futbolda başarının yol haritasını çizdi. Spor camiasına yönelik mesajlar veren Çabuk, “Belirli bir plan ve yöntem olmaksızın kişiye bağlı, kurumsallaşmamış, modeli ve felsefesi belli olmayan bir futbol anlayışında uzaklaşmak durumundayız. Hızlı, seri düşünüp sağlam stratejiler kurarak standardı yakalamak durumundayız. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir futbol takımı olmamalı, grafiği yükselen veya dengeli giden bir anlayışla işimizi yapmalıyız ve sistemimizi kurmalıyız. Futbol bilgi ile başlar, sonra iş uygulamaya dönüşür. Peki bu işler nasıl düzelecek? İşin başına ehil adamlar gelecek. Gençler iyi ve doğru eğitilecekler, eğiticiler çok iyi seçilecek, yetkili yerlere getirilecek, çok çalışacaksınız. Şu anki günümüz Türkiye'si kendi gücünü keşfedip yükseldiği gibi Türk futbolu da işte o zaman daha yükselecektir. Sıkıntı çekmeden, güçlüklere göğüs germeden, yorulup emek vermeden, kimi masrafları da görmeden olumlu bir sonuç elde etmek mümkün değildir” şeklinde konuştu.

Hiçbir Başarı Tesadüf Değildir
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da konuşmasında, Tuzlaspor’un başarısına başarı katarak yoluna devam ettiğini vurguladı. Başarının tesadüf olmadığını vurgulayan Başkan Yazıcı, “Şehri emin olarak Tuzlaspor’un da bize emanet edildiğini, bu emaneti taşırken mutlaka iyi bir noktaya getirmemiz gerektiğini düşündük. Arkadaşlarımıza bu konuda görev verdik, arkadaşlarımız en iyi şekilde bu görevi yüklendiler. Tuzla halkı adına Tuzla Belediye Başkanı olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Çalışmadan başarmak mümkün değildir. Spor dostu olan Tuzlaspor’a gönülden destek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tuzlaspor başarısına başarı kattığı sürece, Tuzlaspor’un ardında hem Tuzla halkı hem de maddi ve manevi desteğini esirgemeyen bağışçıları alacaktır.” dedi.
Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de yaptıkları konuşmalarda Tuzlaspor’a başarılarının devamı dileğinde bulundu.