Haberler

Haberler

Tuzlalı Çocuklar ve Gençler Kariyerini Planlıyor

z28.01.2015

Tuzla Belediyesi’nin “Tuzla Kariyer Planlama, Gelişim ve Girişimcilik Merkezi’’ projesinin eğitimleri, proje açılış bilgilendirme programı ile başladı.
Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Organize Deri Sanayi ortaklığında hazırlanan ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından “Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı” kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan projenin bilgilendirme toplantısına Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Danışmanı Dr.Mehmet Metin, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora, İstanbul Kalkınma Ajansı Proje İzleme Uzmanı M.Emin Şengül, proje ortakları olan Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Deri Organize Sanayi’nden temsilciler, okul müdürleri, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Gençlere Eğitim Çağrısı
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, programda yaptığı konuşmada kariyer planlamanın önemine değindi. Gençlerin bu eğitimlerden ziyadesiyle istifade etmesi gerektiğinin önemini vurgulayan Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, toplantıya katılanlar aracığıyla gençleri proje kapsamında verilen eğitimlere yönlendirmeye davet etti.