Haberler

Haberler

Birlik ve Beraberliğimizi Pekiştiriyoruz

z04.03.2015

Tuzla Sivaslılar Derneği Kadın Kolları’nı ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla’mızda bulunan hemşehri derneklerinin kadın kollarını ziyaret ederek bir araya geliyor, dertleşiyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz." dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Semanur Yavuz ile Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Tuzla Sivaslılar Derneği Kadın Kolları’nı ziyaret etti. Sivaslı bayanlar, heyeti Dr. Fatma Yazıcı ve Derya Bacacı’ya birer buket çiçek vererek samimi bir ortamda karşıladı. 

Tuzla’da Bir ve Beraberiz
Hemşehri derneklerinin organizasyonlarına kadınların katılımının daha yoğun olması, bir arada bulunarak sosyal ve kültürel faaliyet etkinliklerine katılım sağlamasının öneminden bahseden Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla’mızda bulunan hemşehri derneklerinin kadın kollarını ziyaret ederek bir araya geliyor, dertleşiyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Derneklerin kadın kollarının sosyal ve kültürel faaliyetlerinde kadınların daha aktif görev almasını önemsiyoruz. Kadınlarımızı sosyal ve kültürel organizasyonlarda gördükçe daha çok mutlu oluyoruz. Hemşehri dernekleri kadın kollarının organizasyonlarına Tuzla Belediyesi imkanlarıyla destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Gönül Elleri Çarşısı, Kadınların Başarısını Yansıtıyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, kadınların birlikte hareket etmesine en güzel örneği Kadın Kent Gönüllüleri’nin oluşturduğunu ve bu birliğin Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın hizmetlerine başarı, topluma memnuniyet olarak yansıdığını söyledi. Dr. Fatma Yazıcı, kadınları yakından ilgilendiren sosyal projeler arasında yer alan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Belediyesi Mutlu Aile Okulu, Kadına Şiddete Hayır Kampanyası ile Tuzla Madde Bağımlığıyla Mücadele Programı’na aktif katılımın aile ve toplum açısından önemini vurguladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, ev sahiplerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladı.