Haberler

Haberler

Dr. Fatma Yazıcı, Mimarsinan İlkokulu'nu Ziyaret Etti

z27.03.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Mimar Sinan İlkokulunu ziyaret etti, Mimar Sinan İlkokulu Okul Aile Birliği Toplantısına katılarak velilerle sohbet etti. 
Okul Müdürü Mehmet Toprakçı ve veliler tarafından ağırlanan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı "Bizleri buraya çağırıp sizlerle birlik beraberliğimizi sağlayan Okul Müdürümüze ve yönetimine teşekkür ediyorum. Dernek faaliyetleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı gibi bir çok alanda kadınlarımızla beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Okul Aile Birliği toplantılarında da kadınlarımızla bir araya geliyoruz" dedi.
Tuzla Belediyesi'nin kadınlara yönelik sosyal, kültürel hizmetleri hakkında bilgi veren Dr. Fatma Yazıcı, tüm çalışmaların "Kadınların Mutluluğu"nu hedeflediğini söyledi. Bu hedefin topluma da yansıyan bir süreci oluşturduğuna değinen Yazıcı, "Kadınlarımızı her alanda destekleyen hizmetlerimize devam ediyoruz.  Mutlu kadının ailesi de mutludur. Mutlu kadının çocuğu da mutludur. Mutlu kadının içinde bulunduğu toplum da mutludur" şeklinde konuştu. 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, toplantıya katılan velilerin sorularını da yanıtladı. 
Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Mehmet Toprakçı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr.Fatma Yazıcı'ya Kur'an-ı Kerim hediye etti.