Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 10 Bayanı Daha Diploma Sahibi Yaptı

z22.04.2015

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 10 bayana daha okuma yazma öğreterek onları diploma sahibi yaptı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Tuzla Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Şifa Mahallesi’nde bayanlara yönelik okuma yazma kursu düzenledi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen eğitime katılan 10 bayan, okuma yazmayı öğrenerek okur-yazar diplomasına sahip oldu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Gönül Elleri Çarşısı Eğitim Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Hanife Cebeci, kursiyerleri ziyaret ederek onları tebrik etti.

Dr. Fatma Yazıcı, Okuma Yazma Öğrenen Bayanları Tebrik Etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, okuma yazma öğrenen bayanları azimli ve istikrarlı çabaları nedeniyle tebrik etti. Kadınların okur-yazar oranlarının erkeklere oranla daha düşük olduğuna değinen Dr. Fatma Yazıcı, “Bir toplumu yetiştiren, bir nesli geleceğe hazırlayan kadınların, eğitimli bireyler olarak yetişmesi toplumun geleceği açısından son derece değerlidir. Kadının kendini geliştirmesi, toplumun eğitim, kültür ve bilincini arttıracaktır. Kadınlarımızın geleceğine şekil veren bir süreci başarıyla tamamlamasının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, aynı bina içinde yer alan Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi sınıfını da ziyaret etti.