Haberler

Haberler

Genç Sporcular Törenle Ödüllendirildi

z22.05.2015

Tuzla’da 2014-15 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen sportif yarışmalarda bireysel ve takım olarak dereceye giren öğrenciler ve okul takımları, kupa ve madalyalarını törenle aldı.
Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ödül töreni, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tolga Demir, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Spora Ömür Boyu Devam Edin
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı temsilen konuşan Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, gençlere ömür boyu spor yapmaları tavsiyesinde bulundu. Özcan, “Tuzla Belediyesi olarak gençliğimizin iyi, güzel olan her alanda yer alması için tüm imkanları sağlıyoruz. Bundan sonra da desteğimiz devam edecek. Ev ve okul dışında 3. adres arayan çocuklarımız için ciddi projelerimiz devam ediyor.  Çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimi ile sağlığı için sporun önemini biliyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlere tavsiyem, sadece turnuvalarda değil ömür boyu spora devam etmeleridir” dedi.

Asıl Hedefiniz İnsanlığa Hizmeti Amaçlasın
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, sportif müsabakalarda ter döken çocuklara “İnsanlığa Hizmet” hedefini gösterdi. Kaymakam Çalışır, “Sevgili çocuklar, hayatınız çok sert olmasını temenni etmediğimiz yarışlarla geçsin. Elbette hep rekabet olacak, elbette bir adım öne çıkacaksınız ama bunların hepsinin sonucunda asıl hedefin ailemiz, milletimiz ve bu yüce devlet, insanlığa hizmet amacında olmasını aklımızdan çıkarmayalım” şeklinde konuştu.
Törende, voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi, satranç, kros branşlarında düzenlenen sportif müsabakalarda bireysel ve takım olarak dereceye giren çocuklara kupa ve madalyaları, protokol tarafından verildi.