Haberler

Haberler

Tuzla Marina, Ziyaretçi Akınına Uğruyor

z01.06.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina, açılışın ardından ilk hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Tuzla Marina, şehir içi ve dışından binlerce misafirini ağırladı.
Dünyada eşi bulunmayan 6 fonksiyonlu tek marina olan Tuzla Marina, hizmete girmesiyle birlikte daha ilk günlerinden itibaren cazibe merkezi oldu. Hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, denizle insanı buluşturan konseptte eğlenceli zaman geçirdi. Başta Tuzla olmak üzere İstanbul’un değişik semtlerinin yanı sıra çevre illerden gelen ziyaretçiler, Tuzla Marina’yı gezdi. Tuzla Marina’nın hizmete açılmasıyla hem marinadaki hem de Tuzla’daki işletmelerde gözle görülür bir haraketlilik yaşandı. Gezip dinlenmek için hafta sonunda Tuzla’yı tercih eden vatandaşlar, Tuzla ekonomisine ciddi katkı sağladı. Tuzla’da bir merkez olma hedefi ile inşa edilen Tuzla Marina, eğlence, deniz, alışveriş ve sosyal yaşamı bir arada sunan özelliğiyle daha ilk günlerinde bu hedefin gerçekliğini ortaya koydu. Dünyaca ünlü alışveriş mağazaları, denizle iç içe yaşam alanları, ferah ortamı ve örnek mimarisiyle cezbeden Tuzla Marina’nın Tuzla’ya katkısı, başta sahil bandı olmak üzere Tuzla’nın geniş bir kesimi tarafından hissedildi.
Tuzla Marina’nın görsel zenginliği, Tuzla’da fotoğraf karelerine bir yenisini daha ekledi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nin terası, ardında Tuzla Marina görseliyle fotoğraf çekilenlerin adresi oldu. 

Tuzla Marina, Gençlik Konserlerine Ev Sahipliği Yaptı
Tuzla Marina, ilk büyük organizasyonda Tuzla Belediyesi'nin düzenlediği gençlik konserlerine ev sahipliği yaptı. Türk Halk Müziği’nin sevilen temsilcisi Kubat 31 Mayıs’ta Tuzla halkı ile buluştu. Tuzla Marina’nın otoparkında düzenlenen konsere katılan vatandaşlar, “Hediyeni Al, Konsere Getir, Bir Çocuğu da Sen Sevindir” kampanyasıyla sosyal sorumluluk projesine de katkı sağladı. Fantezi müziğinin önemli ismi Funda Arar ise 5 Haziran’da Tuzla Marina’da müzikseverlerle buluşacak.
Halka açık ve ücretsiz olan konserlerde toplanan oyuncaklar Suriyeli çocuklara gönderiliyor.