Haberler

Haberler

Gönüllülük Ruhuyla Birlikte Başarıyoruz

z30.06.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Kent Konseyi’nin farklı bakış açıları ve gönüllülük anlayışıyla hizmet kalitesine artı değer kazandırdığını söyledi. Başkan Yazıcı, “Kent Konseyi’nin yerel yönetimle oluşan güzel koordinasyonun vatandaşa çok iyi hizmet olarak dönebildiğini biz gördük.” dedi.
Tuzla Kent Konseyi, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, Tuzla Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir ve Yürütme Kurulu Üyeleri, meclis ve çalışma grubu başkanları ve yönetimleri, hemşehri dernekleri başkanları katıldı.

Kent Konseyi’nin Çalışmalarını Yürekten Destekliyorum
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftarda yaptığı konuşmada Kent Konseyi’nin çalışmalarının öneminden bahsetti. Başkan Yazıcı, “Bütün makamlar büyük önem arz ediyor ve sorumluluk oluşturuyor.  Tuzla’nın geleceği için atılmamış bir adım varsa onu şimdiden atmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Nefes alan her canlının bize emanet olduğunu, bu şehirdeki her şeyin bu emanet olduğunu bilerek, işbirliği yaparak başarmak zorunda olduğumuzu iyi biliyoruz. Biz, ‘En güzelini hep beraber yakalayabiliriz’ düşüncesiyle Kent Konseyi’nin çalışmalarını yürekten destekliyorum. Sadece kamu otoritesiyle, kamu eliyle bir şeyleri başarmak mümkün değil. Gönüllülük ruhu katılmamış hiçbir işin başarıya ulaşmasının mümkün olmadığına inanıyoruz. Bizler bu gönüllülük ruhunu ve gönüllülük esasını en iyi şekilde, en zirveye çıkardığımız taktirde kamu, özel sektör ve vatandaş işbirliği ile çok güzel işlerin başarılabileceğini ve geleceğimizi daha emin bir şekilde beraberce inşa edeceğimize inanıyoruz.” dedi. 

Tuzla’mızın Geleceğini Birlikte Hazırlıyoruz
Tuzla Kent Konseyi’nin farklı bakış açıları ve gönüllülük anlayışıyla hizmet kalitesine artı değer kazandırdığını belirten Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Kent Konseyi’nin çalışmalarının belediye çalışmalarına paralel gerçekten önemli bir hizmet gördüğüne inanıyorum. Kent Konseyi’nin yerel yönetimle oluşan güzel koordinasyonun vatandaşa çok iyi hizmet olarak dönebildiğini biz gördük. Kent Konseyi’nde toplumun her kesiminden insanların olması, her pencereden bakış taşınması bir çok konuda fikir fırtınası oluşturuyor. Yine Tuzla’da Hemşeri Dernekleri Platformu oluşturarak Tuzla’ya sahip çıkmaya çalıştık.  Kent Konseyi’nde de Tuzla’mızın geleceğini oluşturmak için elimizden gelen gayreti hep beraber göstermeye çalışıyoruz. Tuzla’nın dezavantajlarını avantaja çevirecek olan yatırımlarla, sosyal ve kültürel faaliyetlerle beraber inşallah daha güzel günleri hep beraber oluşturma gayret ve çabasını gösteriyoruz. Ben değil biz olarak elini taşın altına koyan bütün arkadaşlarımıza, bütün çalışma komisyonlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Eğer ki bir başarı varsa bunu birlikte başardığımızı canı gönülden bunu ifade ediyorum”