Haberler

Haberler

Tuzla’da Ramazan’ın Bereketi İstasyon Mahallesi’nde Devam Etti

z07.07.2015

Tuzla Belediyesi, İstasyon Mahallesi’nde 4.000 kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’daki bütün imkanlarımızı ve çalışmalarımızı sizlere layık olabilmek için, sizlere daha güzel bir Tuzla hazırlayabilmek için sürdürüyoruz.” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, iftar öncesi masaları gezerek vatandaşlarla görüştü. Çiçekçiler Camisi önünde düzenlenen iftara katılan vatandaşları selamlayan Başkan Yazıcı, “Tuzla’mızda hem şehircilik manasında hem de toplumsal manada çok güzel hizmetleri ortaya koyabiliyorsak bu dualar ve sizlerin sayesinde oluyor.” mesajını verdi. 

Her Mahallede Aynı Sofrayı Kurmaya Çalışıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstasyon Mahallesi sokak iftarında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Buradaki amacımız aynı sokakta aynı iftarı, sofrayı paylaşabilmek, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektir. ‘Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir’ düsturuyla kardeşliğimizi pekiştirmek için iftar soframızda sizlerle beraber olmaya devam ediyoruz. Her mahallede özellikle aynı sofrayı kurmaya çalışıyoruz. Bizleri şereflendiren, sofralarımızı güzelleştiren ve bereketini arttıran sizlersiniz. Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi bizleri bu çalışmada yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Tuzla’daki bütün imkanlarımızı ve çalışmalarımızı sizlere layık olabilmek için, sizlere daha güzel bir Tuzla hazırlayabilmek için sürdürüyoruz. Tuzla’mızda hem şehircilik manasında hem de toplumsal manada çok güzel hizmetleri ortaya koyabiliyorsak bu dualar ve sizlerin sayesinde oluyor. Tuzlamız İstanbul’un en ucunda olmasına rağmen hiçbir şeyin eksikliğini yaşamadan geleceğe daha güzel ve daha emin adımlarla, sizlerle beraber ilerleyeceğiz”
Sokak iftarının ardından çocuklara yönelik Ramazan etkinlikleri düzenlendi.