Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Orhanlı’da 2.000 Kişilik Sokak İftarı Düzenledi

z15.07.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Orhanlı Mahallesi sokak iftarında “Tuzla’da en iyi geliştirdiğimiz olgu; kardeşliğimiz, birbirimize olan bağımız ve samimiyetimizdir” dedi.
Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi’nde 2.000 kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, iftar öncesi vatandaşları masalarında ziyaret ederek hal hatır sordu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar öncesi yaptığı selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Biz sadece Ramazan’a özel değil, yılın 365 günü fakirin, fukaranın, yetimin, kimsesizin, yaşlının yanında olmaya gayret ettik. Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi aynı sofrayı paylaşarak geliştirelim istedik. Bizim, birbirimizle olan münasebetimizin en büyük gücümüz olduğunu her zaman vurguladık. Ülke ve millet olarak -tarihimizi de iyi incelediğimizde- bizim birbirimize olan samimiyetimiz ve dostluğumuz, birlikte verdiğimiz mücadelelerle kazanamayacağımız hiçbir şey olmadığını, hiçbir başarının bizden kaçmasının mümkün olmadığını çok iyi biliyoruz. Bugünler de dahil olmak üzere ülke ve millet olarak hangi fikirden, hangi görüşten, hangi coğrafyadan, hangi anne-babadan, hangi mezhepten, hangi meşrepten olursak olalım bu ülke hepimizin. Bu ülkede beraber yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi Rabbim bozmasın. Bunu bozmaya kastedenlere de Rabbim müsaade etmeyecektir inşallah”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Orhanlı’da planlama çalışmalarının son aşamaya geldiğini, planlamanın Orhanlı’ya çok ciddi kazanımlar sağlayacağını açıkladı.