Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

z15.07.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve başkan yardımcıları, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başkan Yardımcıları Serhan Kural, Mehmet Çelikel ve Kevser Şamlı, Tuzla Belediyesi başkanlık makamında birim müdürleri ve personeli ile bayramlaştı. Başkan Yazıcı, personelle tek tek bayramlaştı, bayram mesaisinde görevli personele de başarılar diledi.
Tuzla Belediyesi’nin Ramazan ayını dolu dolu yaşattığına değinen Başkan Yazıcı, “Başta sokak iftarları ve Ramazan etkinlikleri olmak üzere bu ayı dolu dolu yaşadık. Mahallelerde, sitelerde sokak iftarları düzenleyerek halkımızla aynı sofrayı paylaştık. Sahildeki etkinliklerimizde Ramazan ayının manevi iklimini bir kez daha yaşadık. Biz ülkemizde Ramazan ayını rahat bir şekilde yaşadık ama dünyanın bir çok yerinde bunu yaşayamayan Müslüman kardeşlerimizi de gördük. Dünyanın bütün coğrafyalarında ezilen, itilen, büyük azap gören Müslüman kardeşlerimize de Rabbim’den yardım diliyorum. Rabbim, olmayanlara da nasip etsin. Bu mübarek ayın rahmetinden, feyzinden, bereketinden en güzel şekilde yararlandık. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı’nın birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizi güçlendirmesini Rabbim’den diliyorum. Nice bayramlara birlikte ulaşmak dileğiyle hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.