Haberler

Haberler

Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi İnşaatı Hızla İlerliyor

z13.08.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın seçim vaatleri arasında yer alan Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi inşaatı hızla ilerliyor. Kompleksin, 1 ay içinde tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.
Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mart ayında yapımında başlanan Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi’nin kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Mimarsinan Mahallesi Sevdanur Sokak’taki 17 dönümlük alanda yapımı devam eden komplekste futbol, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, çocuk oyun alanı, kaydırak alanı ve kum havuzu, fitness alanları, yürüyüş yolları, rekreasyon alanları ve çevre düzenleme çalışmaları yer alıyor. 

Şifa ve Mimarsinan Mahallesi, Sporla İç İçe Olacak
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kompleksin 2 mahallenin spor yapma ihtiyacını karşılayacağını, bölgenin yeşil alan miktarını arttıracağını söyledi. Seçim vaatleri arasında yer alan komplekste ferdi ve takım sporları yapılacak alanlar hazırlandığını belirten Başkan Yazıcı, “Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’nde başta gençlerimiz olmak üzere mahalle sakinlerinin sağlıklı gelişim ve kaliteli zaman geçirebilecekleri bir kompleksi hizmete hazırlıyoruz. Tuzla Belediyesi imkanlarıyla yaptığımız komplekste, bölge halkının spor yapma imkanı artacak. Alan, her yaşta vatandaşlarımızın kullanabileceği düzenlemeleri ile bölgenin ihtiyacına cevap verecek” dedi.