Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı ve Eşi, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nı Ziyaret Etti

z21.08.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. Kampın bu haftaki misafiri olan kız öğrencilerle buluşan Yazıcı çifti, onlarla birlikte kamp ateşini yaktı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda kız öğrencilerin gece etkinliğine misafir oldu. Yazıcı çifti, kamp ateşinin etrafında kız öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti, kızların kamp faaliyetleri ile ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

Türkiye’nin En İyi Kampını Oluşturmayı Amaçladık
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kampın birlik ve beraberlik ruhunun geliştirmesi amacıyla kurulduğunu söyledi. Kampın mevsim şartları da göz önüne alınarak kullanımını sürdüreceklerini belirten Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Gençlerimizin yaz tatilinde 1 hafta da olsa doğayla başbaşa kalabilmesi ama doğayla başbaşa kalırken öncelikle kendi kişisel gelişimi ve özelliklerine bir şeyler katabilmesi, takım ruhunu oluşturabilmesi, yeni arkadaşlar edinebilmesi, birlikte hareket ederek aynı hedefe yürüyebilmesini amaçlıyoruz. Biz burada Türkiye’nin en iyi kampını oluşturmayı amaçladık. Biliyorsunuz, benim teknolojiye karşı çok büyük bir ilgim var. Bu ilgime rağmen teknolojiden, sosyal medyadan, televizyondan, uydudan, telefondan ve bütün telekomünikasyon aletlerinden uzak bir yerde doğayla baş başa olabilmenin o hafifliğini yaşamak ve onun güzelliğini görebilmeniz için bu kampa her yıl devam edeceğiz. Bu kampı 40 günde hazırladık. Bu yıl ilkini gerçekleştiriyoruz ama kışın da kısa süreli yararlanacağımız bir çalışma alanı, eğitim alanı, geleceğe birlikte yürüyeceğimiz bir mekan oluşturmaya çalıştık”

Daha Güzelini Hedeflemek Zorundayız
Gençliğin bir ülke ve milletin gücü olduğunu vurgulayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, donanımlı, eğitimli ve geleceğe sağlam adımlarla hazırlanan bir gençlik için imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Tuzla gençliğine yönelik hizmetlerinin her platformda başarıyla yansıdığını belirten Başkan Yazıcı, “Geleceğimizi sizlere emanet edeceğiz. Bu emaneti verirken gençliğin her alanda donanımlı olması için projeler üretiyoruz ve bunu sürdürüyoruz. Sizin kendinizi daha iyi yetiştirebilmeniz, biz de sizi daha güzel yarınlara hazırlayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Sevgili gençler bu ülke hepimizin. Ülkemizde birlikte yaşamak, geleceği paylaşmak ve birlikte onarmak, düzenlemek ve geliştirmek zorundayız. Sokağımızda, mahallemizde, ilçemizde ve ülkemizde yaşadığımız herkesle birlikte yaşayabilme başarısını gösterebilmemiz gerekiyor. Bu yaşlarda başlayan bu güzellikleri sizler geleceğe hazırlayabilirsiniz. Gelecekte bir aile sahibi olacaksınız, çoluk çocuğunuz olacak ve bir sonraki nesli bu defa sizler hazırlamaya başlayacaksınız. Bu süreç böyle devam edip gidecek. Geleceğimiz için gençliğimizi daha da geliştirerek, daha güzelini hep beraber hedeflemek zorundayız. Bunu da başaracağınıza inanıyorum. Ben Tuzla gençliğinin bütün programlarında bu başarıyı hep görüyorum. Tuzla gençliği çok güzel ve sağlam adımlarla ilerliyor. Biz de yerel yönetim olarak bu sürecin sağlıklı ilerlemesi için daha güzel projeler yapacağız. Bu güzelliği yaşatmak için gayret edeceğiz. Milli ve manevi değerlerimizi, medeniyetimizi, geçmişimizi iyi bilerek geleceğe sağlam adımları hep birlikte atacağız. Bu hedefi gerçekleştirmenin başka türlü de mümkün olamayacağını unutmamak lazım” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, eğiticiler ve öğrenciler tarafından üretilen eserlerle hazırlanan sergiyi de gezdi, öğrencilerle birlikte pasta kesti.