Haberler

Haberler

Tuzla Protokolü, Gençlik Kampı’na Misafir Oldu

z28.08.2015

Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı, 3. hafta programında Tuzla ilçe protokolünü ağırladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır ve İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak katıldı. İlçe protokolü, kamp alanını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Gençlik Hizmetlerinde Heyecanımızı Canlı Tutuyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gençlere hitaben yaptığı konuşmada gençlik hizmetlerine verdikleri önemi vurguladı. Başkan Yazıcı, “Kent yaşamından uzak ama kente yakın bir yerde gençlerimizin doğal yaşam şartlarında birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve zorluklarla mücadele bilincinin gelişmesi için bu kampı hazırladık.  Tuzla Belediyesi olarak gençlerimiz için imkanlarımızı sonuna kadar değerlendirmeye devam edeceğiz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize en iyisini sunmanın heyecanını canlı tutuyoruz” dedi.

Bazı İmkanların Kıymeti Ölçülemez
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ekibini tebrik etti. Kampın gençlerin şehir hayatında yaşamadığı güzellikleri barındırdığını belirten Kaymakam Çalışır, “Sizin yüzünüzdeki o tebessümü, o mutluluğu görmekten kıvanç duyuyoruz.  Sizin iyi yetişmeniz, geleceğe hazırlanmanız adına emeğimizi, enerjimizi, imkanlarımızı kullanmaya devam edeceğiz. Buradan mutlaka çok önemli kazanımlar elde ederek ayrılıyorsunuz. Bazı imkanların kıymeti ölçülemez. Bu kampın da gençlerimiz açısından çok kıymetli olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu.
İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak da, Gençlik Kampı’nda kalan öğrencilere sürüş okulunda eğitim sözü verdi. Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nın kamp ateşini yakan protokol, gençlerle keyifli zaman geçirdi.