Haberler

Haberler

Tuzla'da Bir Bayram Böyle Yaşandı

z28.09.2015

Tuzla, Kurban Bayramı’nı sakin bir ortamda yaşadı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kurban Bayramı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayramı Aydıntepe Merkez Camii’nde karşıladı. Başkan Yazıcı ve cemaat, namazın ardından cami avlusunda bayramlaştı. Tuzla’da ilçe protokolü ve halkın bayramlaşması, bayramın ikinci günü Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Mesut Özel, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar bayramlaştı. 

Başkan Yazıcı, Derneklerde Halkla Bayramlaştı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle bayramlaştı. Başkan Yazıcı, aynı gün içinde Tuzla Erzurumlular Platformu, Bayburt Dağçatı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tuzla Giresunlular Derneği, Tuzla Erzurumlular Derneği, Tuzla Ağrılılar Derneği’ni ziyaret ederek halkla bayramlaştı. 2. Lig temsilcimiz Tuzlaspor’un bayramlaşma programına da katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, yöneticiler, teknik heyet ve sporcularla bayramlaştı.