Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin Dönem Sonu Sergisini Gezdi

z22.01.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri’nin ilk dönem sonu sergisini ziyaret ederek kursiyer öğrenciler ve öğretmenlerini tebrik etti.
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, öğrencilerin bir dönemde yaptığı çalışmalardan oluşan dönem sonu sergisi düzenledi. Tuzla Belediyesi’nin 8-14 yaş aralığındaki çocukların güvenli ve kontrollü bir ortamda ders çalışmaları, kitap okuma alışkanlığı kazanmaları, boş vakitlerini yararlı bir şekilde değerlendirmeleri, sosyal alanda yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla 5 merkez ile hizmet veren Bilgi Evleri, dönem sonu sergisi düzenledi. Sergiye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan ve Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada da katıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bilgi Evleri sınıflarını tek tek ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti. Başkan Yazıcı, Bilgi Evleri’nde öğrenciler ile birlikte deney yaptı, öğrencilerin okuma saatine katıldı. Başkan Yazıcı, eski Türk devletlerinin bayraklarından oluşan sergiyi de ziyaret etti. Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri kendilerine bu imkanları sunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.