Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Okulları 2. Eğitim-Öğretim Dönemine Hazırlıyor

z26.01.2016

Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kurduğu özel ekip ile her eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi yarıyıl tatilinde de okulların temizliğini gerçekleştiriyor.
Tuzla Belediyesi, ihtiyaç duyan 23 okula 23 personel desteği sağlayarak okulların temizliği ve hizmetlerinin sağlanmasında desteğini sürdürüyor. Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yarıyıl tatiline giren okulların temizliği için özel ekip kurdu. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle beraber çalışmaya başlayan ekipler, program dahilinde okullara giderek iç zeminlerini yıkıyor, camlar, kapılar, mobilyalar, sıralar ve dolapları siliyor. Koridorları temizlik makinesi ile silen ekipler, kullanılan tüm alanlarda detaylı temizlik çalışması yapıyor. Tuzla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışmalar kapsamında 50 ilkokul, ortaokul ve lisede toplam 214.711 m2 alan temizliği gerçekleştirecek.

Eğitime Desteğimiz Devam Edecek
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eğitime verdikleri destek kapsamında okul temizliğinin de önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Okullarda hem eğitimciler hem de öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitime devam etmesini amaçladıklarını belirten Başkan Yazıcı, “Okul da yapıyoruz, okulların bakım onarım ve tadilatını da gerçekleştiriyoruz. Okullarımıza personel ve temizlik malzemesi desteği veriyor, malzeme yardımında bulunuyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız yatırımın geleceğimize yaptığımız bir yatırım olduğuna inanarak eğitime destek vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.