Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aileyi Güçlendirme Komisyonu’ndan Karne Hediyesi

z28.01.2016

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aileyi Güçlendirme Komisyonu, komisyona kayıtlı ailelerin çocuklarına karne hediyesi olarak akvaryum gezisi düzenledi.
Toplumun mutluluğunu hedefleyen ailevi ve sosyal projeleri sürdüren Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aileyi Güçlendirme Komisyonu, çocukların yüzünü güldüren hizmetlerine de devam ediyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aileyi Güçlendirme Komisyonu üyeleri, komisyona kayıtlı aileler ve çocuklarıyla dünyanın en büyük tematik akvaryumunu ziyaret etti. Kadın Kent Gönüllüleri eşliğinde akvaryumu gezen çocuklar, su altı canlılarını yakından inceledi, yağmur ormanlarında yaşayan canlıları gözlemledi. Yoğun geçen eğitim döneminin stresini daha önce hiç görmedikleri eşsiz bir güzelliğe sahip ortamda atan çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı.
Aileyi Güçlendirme Komisyonu’na kayıtlı ailelerin çocukları ilk kez geldikleri akvaryumu çok beğendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini belirterek Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya karne hediyesi için teşekkür etti.