Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nden Ordulu Gençlere Bi’ Dünya Umut

z18.05.2016

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM), 25 gönüllü üniversite öğrencisi ile Bi’ Dünya Umut projesini hayata geçirdi. Tuzlalı gençler, Ordu’da 3 gün boyunca çeşitli etkinlik yaparak çocukların güzel vakit geçirmesini sağladı.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Üniversiteliler Platformu, Bi’ Dünya Umut projesi kapsamında Ordu’nun Akkuş İlçesi Ferhat Akbulat İlkokulu ve Ortaokulu’nun yardım talebini yanıtsız bırakmadı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın desteğiyle Ordu’ya giden gençler, okula kütüphane kurdu ve duvarları boyadı. Toplanan yardımları dağıtan gençler, 3 gün boyunca okulda gönüllü olarak futbol direklerini boyadı, okul yemekhanesini ve sınıfları temizledi. Okul bahçesinde oyun alanlarını da boyayan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, çocuklara yönelik yarışmalar, bahçe oyunları, sanat etkinlikleri düzenledi. Colour Up Boya Festivali ile renkli görüntüler oluşturan öğrenciler, unutamayacakları günler geçirdi.
Yapılan etkinlikler ve programlardan dolayı çok mutlu olduklarını belirten okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.