Haberler

Haberler

Tuzla’da Ana Okulu ve Ana Sınıfı Öğrencileri, ‘Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde Yeteneklerini Sahneledi

z23.05.2016

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenlendi. 24 ana okulu ve ana sınıfı öğrencileri şenlikte hem hünerlerini sahneledi hem de doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdi.
Tuzla Okul Öncesi Eğitim Şenliği, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan Onat, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Tuzlalılar’ın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte coşku şenlik alanına sığmadı. Okul Öncesi Eğitim Şenliği’ne katılan anaokulları ve ana sınıfları, etkinlik için özel oluşturulan sahnede halk oyunlarını ve hazırladıkları gösterileri sahneledi. İlgiyle izlenen gösteriler renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinlik alanında oluşturulan stantlard, minik öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları resim ve el sanatları eserleri sergilendi. Yüz boyama ve şişme balon hediyeleri ile keyifli vakit geçiren minikler, şişme oyun grupları ile unutamayacakları bir gün yaşadı.
Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan Onat,  eğitime katkılarından dolayı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.