Haberler

Haberler

Şampiyon Tuzla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

z24.05.2016

Tuzla Belediyesi 19. Geleneksel Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası’nda Fen İşleri Müdürlüğü şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren takımlar ve sporcular, ödüllerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın elinden aldı.
Tuzla Belediyesi tarafından kurum çalışanları arasındaki dostluğu pekiştirmek ve motivasyonu arttırmak amacıyla düzenlenen 19. Geleneksel Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, final maçıyla tamamlandı. Süper Lig’de 10 takım,  Premier Lig’de ise 8 takımın top koşturduğu turnuvada Fen İşleri Müdürlüğü şampiyon oldu. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, ilk kez katıldığı turnuvayı 2. sırada tamamladı. Turnuvada Temizlik İşleri Müdürlüğü 3., Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile 4. sırada yer aldı.

Turnuvanın “En”leri
Turnuvanın en centilmen takımı İkinci Bahar, en centilmen oyuncusu İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Oktay Gürgen, en başarılı kalecisi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden Ramazan Yıldız seçildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden Taha Aluç, turnuvanın gol kralı oldu. Turnuvada hakemli yapan Metin Çağıl ve Ali Akat ta, ödül alan isimler arasında yer aldı.
Turnuvanın ödül töreni, maçların da oynandığı Tuzla Belediyesi Mercan Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyalarını verdi. Turnuvanın tertip komitesi de Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür plaketi takdim etti.