Haberler

Haberler

Tuzla'da Caferi Camisi İbadete Açıldı

z30.05.2016

Tuzla Belediyesi ve hayırsever işadamları tarafından yapımına destek olunan Mimar Sinan Mahallesi İmam Muhammed Mehdi Cami, dualarla ibadete açıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe ve çevresinde yaşayan Caferiler’e yeni bir ibadethane kazandırdı. Mimar Sinan Mahallesi İmam Muhammed Mehdi Camisi dualarla ibadete açıldı. Açılışa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ehlibeyt Alimleri Derneği (EHLADER) Onursal Başkanı Hasan Kanaatlı, cami hocaları ve Caferiler katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada tüm ibadethanelerin yapımına destek olduklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Şehrin her şeyiyle bize emanet olduğu bilinciyle ibadethaneleri yapmayı da görev haline getirdik ve elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Rabbim birliğimizi bozmasın” dedi.
İmam Muhammed Mehdi Cami Derneği Başkanı Musa Birdal, katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. EHLADER Onursal Başkanı Hasan Kanaatlı katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür plaketi verdi.