Tuzla Belediyesi Çocuk Kulüpleri, Babalara Özel Etkinlik Düzenledi

z31.05.2016

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Merkezi (AÇEM), yıl sonu gösterisini babalar için hazırladı. Çocuk kulübü kursiyerleri, eğitim aldıkları merkezin hünerlerini babalarına özel gösteride sahneledi.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’ne bağlı olan Şifa ve Merkez Çocuk Kulüpleri, yıl sonu gösterilerini Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi’nde düzenledi. Yıl boyunca eğitim alan minik kursiyerler, yılsonu programında babalarını ağırladı. Programda babalar için özel hazırlanmış slayt gösterisi ile sıra gecesi, dans gösterileri, şiirler ve şarkılardan oluşan program başarıyla sahnelendi.
  Programa katılan babalar, eşlerini ve çocuklarını Tuzla Belediyesi eğitim birimlerine güvenerek gönderdiklerini, aldıkları eğitimin olumlu sonuçlarını yaşadıklarını belirterek Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.