Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı ve Eşi, Engellileri Yürekten Kucakladı

z31.05.2016

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, geleneksel engelliler pikniğinde ilçenin engelli vatandaşları ve ailelerini bir araya getirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, engellilerle yakından ilgilendi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, Rotary İşitme Engelliler Okulu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tuzla Engelliler Merkezi’ne kayıtlı engelli vatandaşlar ve aileleri, Akfırat piknik alanında düzenlenen piknikte doyasıya eğlendi. Mahallelerinden otobüslerle piknik alanına taşınan engelli vatandaşlar ve aileleri, sahne sanatlarını ilgiyle takip etti. Sabah kahvaltısı ile başlayan piknik, çeşitli etkinlik ve gösterilerle devam etti. Engelli bireyler, evet-hayır oyunları, sandalye kapmaca, sihirbaz  gösterimi, animatörler, palyaçolar ve pamuk prenses ile keyifli saatler yaşadı. Engelli çocuklar, oyun havuzlarında doyasıya eğlendi. Engelli çocuklara patlamış mısır ve Osmanlı Macunu dağıtıldı. Engelli çocuklar, düzenlenen yarışmalarda hünerlerini sergiledi, engellerini bir kez daha aştı.
Engelli öğrenci gruplarından oluşan Anadolu Müzik grubu, Vala Gedik Solo ve roman dans grubu, Sultans of Sultanbeyli müzik grubu ve Tuzla Horon ekibinin gösterileri misafirler tarafından beğeniyle izlendi. 

Başkan Yazıcı ve Eşi, Engellileri Yürekten Kucakladı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, pikniğe katılarak engelli bireyler ve aileleri ile yakından ilgilendi. Tüm masaları gezen Yazıcı çifti, engelli çocuklarla bol bol sohbet etti. Başkan Yazıcı ve eşinin engellilerle buluşmalarında samimi görüntüler ortaya çıktı. Yazıcı çifti ve engelliler, samimiyet ve şefkatle birbirine sarıldı. Başkan Yazıcı ve eşi, engellilere hal hatır sorup isteklerini öğrendi.