Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı ve Eşi, Bir Engeli Daha Kaldırdı

z21.06.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, biri bedensel diğeri görme engelli iki aşığı evlendirme sözü verdi. Çiftin nikahını da Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı kıyacak.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, evlilik hayali kuran engelli çiftin yüzünü güldürdü. AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı’nın yaşlı ve engelli iftarında bedensel engelli Gül Daştan ve görme engelli Burhan Başel ile karşılaşan Başkan Yazıcı ve eşi, genç çiftin evlilik yolundaki mutluluğuna ortak oldu. Başkan Yazıcı ve eşi, genç çiftin bazı ev eşyalarını alma sözü verdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ağustos ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftin nikahını da kıyma sözü verdi.

Gül Gibi Bakarım
29 yaşındaki bedensel engelli Gül Daştan Tuzla’da, 36 yaşındaki görme engelli Burhan Başel de Pendik’te ikamet ediyor. 1 yıl önce arkadaşları aracılığıyla tanışıp evlilik kararı alan çift, bugünlerde tatlı bir telaş yaşıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile görüşürken heyecanını gizleyemeyen Burhan Başel, “Ben Gül’e gül gibi bakarım. Elimin üstünde tutarım” dedi.