Haberler

Haberler

İçmeler Mahallesi, Tuzla Belediyesi Tarafından Yapılan Ortaokuluna Kavuşuyor

z22.06.2016

İçmeler Mahallesi sakinleri ile sokak iftarında buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi tarafından yaptırılan ortaokulun 2016-17 eğitim öğretim yılında hizmet vereceğini söyledi.
Tuzla Belediyesi, İçmeler Mahallesi Fırat Sokak’ta 4 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. İftardan önce halkı selamlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mahallede Tuzla Belediyesi tarafından yaptırılan 6 katlı, 24 derslikli ortaokulu eğitim yılına yetiştirmek istediklerini söyledi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftarda yaptığı konuşmada “Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek Tuzla’mızın daha yaşanabilir bir kent olması için gayret sarf ediyoruz. Sizlere hizmet etme onurunu yakaladığımız 2009’dan beri bütün çalışmalarımızda sadece kentin gelişmesine değil sosyal hayatın, kültürel hayatın geliştirilmesine ve birlikteliğimizi arttıracak çalışmalara özen verdik.” dedi.

Sivaslılar, Anadolu Kültür Merkezi’nde Buluştu
Tuzla Sivas Dernekleri de aynı akşam Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nde sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Sivaslılar’ın iftarına katıldı.