Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı: Tuzla İçin Bütün İmkanları Değerlendiriyoruz

z24.06.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi sokak iftarında “İstanbul’un en ucunda ve bütün dezavantajlarına rağmen Tuzla için bütün imkanları değerlendiriyoruz.” mesajı verdi.
Tuzla Belediyesi, “Aynı Sofrayı Paylaşanlar”ın kardeşliğini sokak iftarlarında pekiştirmeye devam ediyor. Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Bahar Caddesi’nde 4 bin kişilik iftar sofrası kurdu.  İftar öncesi masaları tek tek gezerek misafirlerini selamlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Yazıcı iftarda yaptığı konuşmada “Ülke ve millet olarak refah seviyesi yüksek iyi bir gelecek hazırlamak ve ülkemizi, milletimizi hak ettiği yere çıkartabilmeyi amaçlıyoruz. Tuzla bize emanet edildi ve sizinle birlikte Tuzla’da güzel hizmetler yapma gayretini sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı kentimizi geliştirerek dönüştürüyoruz. İstanbul’un en ucunda ve bütün dezavantajlarına rağmen Tuzla için bütün imkanları değerlendiriyoruz. Size en güzel hizmeti oluşturma gayretini sürdürüyoruz. Modern bir yaşamda gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz. 600 yıllık tarihe sahip Aydınlı mahallemizin de tüm yatırımlarıyla en iyi yerleşim alanlarından birisi olması için gayretlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah daha güzeli hedefliyoruz” dedi.  

Çankırılılar Anadolu Kültür Merkezi’nde Buluştu
Tuzla Çankırı Dernekleri de Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde bulunan Anadolu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sokak iftarında bir araya geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Çankırılılar’ın iftarına katıldı.