Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, TOKİ Konutları’nda 6 Bin Kişilik Sokak İftarı Düzenledi

z28.06.2016

Tuzla Belediyesi, bu yılın en geniş katılımlı sokak iftarını TOKİ Konutları’nda düzenledi. 6 bin kişiyi buluşturan sokak iftarında konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “TOKİ Konutları’na en yakın zamanda bir Kültür Merkezi yapacağız” dedi.
Tuzla Belediyesi, mahallelerde ve sitelerde sokak iftarları düzenlemeye devam ediyor. Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi TOKİ Konutları’nda 6 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. İftar öncesi masaları gezerek halkı selamlayan Başkan Yazıcı, “Sokak iftarları düzenlediğimiz bu alana inşallah en yakın zamanda bir Kültür Merkezi yapacağız” dedi.
Tuzla’nın İstanbul’un sınır ilçesi olmasına rağmen yaşam kalitesini yükselten hizmet ve yatırımları sürdürdüklerini, Tuzla’yı bir cazibe merkezi haline getirdiklerini belirten Başkan Yazıcı, TOKİ Konutları’nın da bu gelişimden pay aldığına değindi. Başkan Yazıcı, “İstanbul’un en ucundaki Tuzla’mızda biz imkânlarımızı geliştirerek sizlere daha rahat ve daha modern yaşam tarzını oluşturacak Tuzla oluşturma gayretimizi akıntıya kürek çekerek olsa da sürdürmeye devam ediyoruz. Yılmayacağız ve bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aydınlı Mahallesi ve TOKİ Konutları’nda yaptığımız planlamalar ile gelişimini sürdüren bu bölgelerde, modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İstanbul’un en ucunda olsak da bütün imkânlara yavaş yavaş kavuşmaya devam ediyoruz. İstanbul bir parçası Tuzla’yı değil, mutlaka herkesin gelmek istediği bir Tuzla’yı oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerinin toplumsal kaynaşma açısından önem taşıdığını ve bunu özenle sürdürdüklerini söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’mızın çehresini değiştirirken aynı zamanda birliğimizi beraberliğimizi güçlendirecek sosyal ve kültürel belediyeciliği de en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz.
Biz inanıyoruz ki sadece Ramazan ayında değil, yılın 365 günü birliğimizi beraberliğimizi güçlü tuttuğumuz, aynı sofrayı paylaştığımız, kökü ezelde dalı ebedde olan bir milletin evladı olan ve Türkiye Cumhuriyeti’ni oluşturan bu birliğimizi ve beraberliğimizi kimse bozamayacaktır” şeklinde konuştu. 

Karslılar, Anadolu Kültür Merkezi’nde Buluştu
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Konutları sokak iftarının ardından Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nde Tuzla Kars Dernekleri’nin iftarına da katıldı.