Haberler

Haberler

Aynı Sofrayı Paylaşanların Kardeşliğini Yaşıyoruz

z30.06.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyenin düzenlediği sokak ve dernek iftarlarının yanı sıra kurumların iftar ve sahur davetlerine de katılarak Ramazan’da da her kesimden insanla bir arada olmayı sürdürüyor.
Tuzla Belediyesi, Akfırat Mahallesi’nde 1000 kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Ağrı Dernekleri de Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nde sokak iftarı düzenleyerek Tuzla ve çevresinde yaşayan hemşehrilerini buluşturdu. Marmara Oltulular Platformu da sahurda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı misafir etti.
Tuzla Belediyesi’nin sokak iftarı ve dernek iftarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları, dernekler, kamu kurumları ve işletmelerin iftar ve sahur davetlerine katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, toplumun her kesimiyle yüz yüze iletişim kuruyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da 17 mahallemizde her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofrası kurduk. Bu yıl Şelale Eğitim Parkı’nda 20 dernekle birlikte sokak iftarı düzenledik. Tuzla’da aynı sofrayı paylaşanların kardeşliğini yaşıyoruz ve bu düsturla güzel bir Ramazan geçirdik. Bu sofralarda birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizin güçlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.