Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Yüzlerce Tuzlalı İle Demokrasi Gazisi Civan’ı Ziyaret Etti

z20.07.2016

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve binlerce Tuzlalı, darbe girişimi sırasında hainlerin sıktığı kurşunla sol kolunu kaybeden Üzeyir Civan’ı evinde ziyaret etti. Civan, “Allah’a şükür; kolumuzu kaybettik ama ülkemizi kaybetmedik” dedi.
Saadet Partisi Tuzla İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Civan, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi darbe girişimini protesto etmek için sokağa çıktı. Orhanlı’da yaşanan protesto gösterileri sırasında darbeci hainler, halka sert bir şekilde müdahalede bulundu. Cuntacıların silahından çıkan kurşunla sol kolundan ağır yaralanan Üzeyir Civan, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Civan’ın sol kolu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Darbe girişiminde gazi olan Üzeyir Civan, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tuzlalılar, Civan’ı Bayraklarla Karşıladı
Civan, eve dönüşünde demokrasi nöbeti tutan Tuzlalılar tarafından karşılandı. Yüzlerce vatandaş, İçmeler ‘den Civan’ın Aydıntepe Mahallesi’ndeki evine kadar ellerindeki Türk Bayrakları ve “Tuzla, Milli İradeye Sahip Çıkıyor” yazılı dövizlerle yürüyüş gerçekleştirdi. Civan, evinde ağırladığı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç ve demokrasi sevdalılarına olay gecesi yaşadıklarını anlattı. Civan, “Allah’a şükür; kolumuzu kaybettik ama ülkemizi kaybetmedik” dedi. Üzeyir Civan, misafirlerini ağırladıktan sonra sokakta toplanan Tuzlalılar’ı evinin camından selamladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da yaptığı konuşmada “Demokrasiye, milli iradeye sahip çıkarken kolunu kaybeden Üzeyir Civan’a şükranlarımızı sunuyorum” dedi.