Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Yaz Okulları, Gençlik Kampı'na Katıldı

z22.08.2016

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri ile Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, gruplar halinde Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’na katılarak kursiyerlerine unutamayacakları bir gün daha yaşattı.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, yaz okulu etkinlikleri kapsamında ağustos ayında 1 haftalık kamp programı düzenledi. Lise öğrencilerinden oluşan 120 kişilik grup, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda sportif etkinlikleri de dahil etti. 14-18 yaş aralığındaki gençler, macera parkuru, tırmanma duvarı, okçuluk, paintball, binicilik, matrak, bocce, dart, futbol ve voleybol turnuvaları, satranç, mangala, masa tenisi, turnball ve grup dinamiği oyunları ile keyifli vakit geçirdi. Gençler, seminerler ve değerler eğitimi ile kişisel gelişimi sağlayan programlardan da faydalandı. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, kamp ateşi yakan gençlerle sohbet etti.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Gençlik Kampı'nda Birlikteliğin Önemini Kavradı

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri 4 farklı grupta 402 öğrenciyle gençlik kampına katıldı. 1 haftalık kamp sürecinde birlikte ve bir arada yaşama kültürünü kazanan öğrenciler, doğa içinde özgür hissederken, hem doğanın hem de insanların kuralları olduğunu ve bu kuralların insan yaşamını kolaylaştırdığını anladı. Ekip olmanın ve paylaşmanın değerini yaşayarak farkına vardı.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Yaz Okulu’nun Finalini Gençlik Kampı’nda Gerçekleştirdi
Bu yıl ilk kez Yaz Okulu düzenleyen Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi de Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda bir araya geldi. 250 anne ve onların 5-6 yaş gurubundaki çocuklarını yaz okulunda bir araya getiren Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, sezonun son etkinliğini ve finalini Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda gerçekleştirdi. Kursiyer anneler macera parkuru, okçuluk, doğa yürüyüşü, paintball ve voleybol müsabakalarında ter döktü, çocukları da öğretmenler eşliğinde sanat etkinlikleri, futbol, müzikli ve yarışmalı oyunlarda eğlendi.

Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda beklentilerinin üzerinde bir yapı ve organizasyon ile karşılaştıklarını belirten Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi ve Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyerleri, kendilerine bu imkanı sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.