Haberler

Haberler

Bakan Akdağ, Tuzla Belediyesi'ni Ziyaret Etti

z22.08.2016

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti, ardından yapımı tamamlanmak üzere olan Tuzla Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Tuzla Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural ve Dr. Turgut Özcan tarafından karşılandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ilçedeki sağlık hizmetleri ve yatırımları hakkında bilgi alan Bakan Akdağ, görüşmede bakanlığın yeni projeleri hakkında da bilgi paylaştı. 

Bakan Akdağ, Tuzla Devlet Hastanesi’nin İnşaatını İnceledi
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Tuzla Belediyesi ziyaretinin ardından Tuzla Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Hastane inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Akdağ, hastanenin 400 yatak, 53 yoğun yoğun bakım ünitesi ve 13 ameliyathanesi ile ilçenin ve bölgenin sağlık hizmetlerinde ihtiyacı karşılayacak kapasiteye sahip olduğunu söyledi. Bakan Akdağ, Tuzla Devlet Hastanesi yeni binasındaki inşaatın hızlı bir şekilde sürdüğünü, hastanenin tıbbi ve teknik ihtiyaçlarını karşılayarak yıl içinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.