Haberler

Haberler

Tuzla’da Her Kesimle Birlik ve Beraberlik Yaşatılıyor

z27.09.2016

Al-i Aba İlim Eğitim Araştırma Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı, Tuzla Belediyesi işbirliğiyle yapımını gerçekleştirdiği Cemevi inşaatına destek amacıyla dayanışma gecesi düzenledi.
Al-i Aba İlim Eğitim Araştırma Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı Mehmet Özdurmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Akif Hamzaçebi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vakıf yöneticileri, Alevi dedeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Özdurmaz, Başkan Yazıcı’ya Plaket Vererek Teşekkür Etti
Al-i Aba İlim Eğitim Araştırma Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı Mehmet Özdurmaz, vakfa katkıları ve Cemevi yapımından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket vererek teşekkür etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da çocuklarımız ve gençlerimizin dini bilgilerini doğru bir şekilde alacağı, milli ve manevi değerlerini bilerek yetişeceği ibadethanelerin yapımına imkanlarımız ölçüsünde destek veriyoruz. Tuzla’da Konaşlı Cemevi, Al-i Aba İlim Eğitim Araştırma Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı Cemevi ve Karacaahmet Dergahı Tuzla Şubesi Cemevi’nin yapımını sürdürüyoruz. Bir Cemevi’nin yerini de planladık. İnşallah buranın temelini de birlikte atacağız. Tuzla’da camilerin yapımına da destek veriyoruz. Ramazan ayında Caferi Camisi’nin açılışını da gerçekleştirdik. Tuzla’da her kesimden, her inançtan vatandaşımızla birlik ve beraberliğimizi yaşatıyoruz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ibadethanelerin yapımı, tadilatı, bakımı ve temizliğini de düzenli olarak sürdürdüklerini söyledi.