Haberler

Haberler

Dr. Fatma Yazıcı: Geçmişimizi Görüyor, Geleceğimizi Planlıyoruz

z14.10.2016

Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret ederek büyüklerimize aşure ikram etti.
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu üyeleri, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ni ziyaret etti. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu’na kayıtlı büyüklerimize aşure ikram eden yöneticiler, merkezin hizmetlerinden yararlanan büyüklerimizin sürpriz hediyeleri ile karşılaştı. Büyüklerimiz, ilerleyen yaşlarına rağmen el emeği, göz nuru ile ürettikleri ürünlerini konuklarına hediye etti.

Hayat Yalnız Geçmiyor!
Ziyaretinde büyüklerimizle sohbet eden ve bir önceki buluşmadan anıları tazeleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Sizinle bir arada olmak bizi çok mutlu ediyor. Geçmişimizi görüyoruz, geleceğimizi planlıyoruz. Sizinle birlikte olmak, sizleri yalnız bırakmamış olmak bizleri mutlu ediyor. Bu bakımdan çok mutluyuz. Hayat yalnız geçmiyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu olarak yılın 365 gününü sizinle hep bir arada geçirmeyi planlıyoruz. Yaşlılar Komisyonumuz yaşlılarımızı sürekli ziyaret ediyor, belli aralıklarla yanınızda olmaya çalışıyor. Kadın Kent Gönüllülerimiz olmasa bu faaliyetlerin hiç birini yapamazdık. Biz; iyi günde de, kötü günde de hep yanınızdayız.’’ dedi.
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır da konuşmasında “Büyüklerimiz, bizim en kıymetli varlıklarımız’’ mesajı verdi.