Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’ndan 90. Yardım TIR’ı Uğurlandı

z11.02.2017

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve Ordu Ulubeyliler Derneği işbirliğiyle Halep’teki savaş mağdurlarına 1 TIR yardım malzemesi gönderildi. Tuzla Belediyesi’nin 90. Yardım TIR’ı dualarla uğurlandı.
Tuzla Belediyesi, mazlum ve mağdur her kesime insani yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Ülkemizde yaşayan Suriyeli sığınmacılara düzenli olarak yardım elini uzatan Tuzla Belediyesi, Halep’teki savaş mağdurlarına da son 2 ay içinde 17 TIR yardım malzemesi gönderdi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları ve Ordu Ulubeyliler Derneği tarafından hazırlanan 90. Yardım TIR’ında yatak, halı, çocuk kıyafetleri, çamaşır makinesi, buzdolabı ve sağlık malzemeleri yer aldı. Yardım TIR’ı AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı,Tuzla Müftüsü Aşır Durgun ve katılımcılar tarafından dualarla uğurlandı. 

Tuzla’daki Gönül Zenginliğinin Desteğiyle Bu Yardımları Gönderiyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yardım TIR’larının gönül zenginliği ile oluştuğunu belirterek katkı sağlayan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Veren elin alan elden üstün olduğunu her zaman söyledik. Gönüllülerin ve Tuzla’daki bütün gönlü zenginlerin, maddi ve manevi olarak tüm imkanlarıylaverdiği destekle bu yardım TIR’larını gönderiyoruz. Bu işe gönül veren iş adamlarımıza, vatandaşlarımıza, dernek başkanlarımıza, kamu personelimize, Gönül Elleri Çarşısı’na gönüllü destek veren Kadın Kent Gönüllüleri’ne teşekkür ediyorum. Bu TIR’daki yardımların hayırlara vesile olmasını Rabbim’den diliyorum. Allah, TIR’ımızın hedefine kazasız belasız ulaşmasını nasip etsin.” dedi. 

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çok Samimi Bir Çalışma Olmuş
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ile ilgili düşüncelerini “Hakikaten çok duygulandım. Burada çok özel bir çalışma gördüm. Birçok belediyemizin sosyal amaçlı, iyi niyetli çabaları, çalışmaları var ama bu onların çok üzerinde çok da samimi bir çalışma olmuş. Özellikle hanım kardeşlerimizin ruhlarının, iç dünyalarının yansıdığı gerçekten özel bir çalışma olmuş. Belediye Başkanımız az önce bizi gezdirdi. Başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Emeği olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde açıkladı. 

Biz Kardeşlerimize Gereken Değeri Verdikçe Zor Günleri Aşacaklar
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Suriye’de, Halep’teyaşayan kardeşlerimiz ayrı bir ülke vatandaşı olarak görünse de aslında 100 yıl önce tamamen bizim dışımızda masa üzerinde çizilmiş bir çizgi, aramıza konulmuş bir duvar var. Yoksa Urfa’daki, Kilis’teki, Antep’teki, Hatay’daki kardeşimiz neyse Halep’teki kardeşimizde bizim Müslüman kardeşimiz, Türkmen kardeşimiz, Arap kardeşimiz. İnşallah biz o kardeşlerimize gereken değeri verdikçe o zor günleri aşacaklar. Rabbim hayrınızı kabul etsin” dedi.