Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, A.Refik Oral İlkokulu Öğrencileriyle Çocuk Bayramı’nı Kutladı

z26.04.2017

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ahmet Refik Oral İlkokulu öğrencileriyle birlikte kutladı.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk proje ekiplerinden Danışma Meclisi, Ahmet Refik Oral İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenledi. Çoğunluğunu Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde eğitim gören lise öğrencilerinin oluşturduğu Danışma Meclisi, Ahmet Refik İlkokulu’nda anasınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine eğitsel etkinlikler yaptırdı. Okulun konferans salonunda drama gösterisi ve mini konser sunan gençler, Danışma Meclisi’ne özel sonla tüm öğrencilere rengarenk balonlarla dağıtarak fotoğraf çekildi. Gençler, okulun tüm öğrencilerine kendi el emekleriyle yaptıkları kitap ayracı, kukla ve rüzgar gülü gibi ufak hediyeler verdi.
Etkinlik için gençleri tebrik eden Ahmet Refik Oral İlkokul Müdürü Ayşe Parlacı, “Her zaman sosyal bir ortam bulamayan öğrencilerimiz, bu etkinlikle çok renkli ve güzel bir gün geçirdiler. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’ne teşekkür ederim” dedi.