Haberler

Haberler

Herkesin Tuzla’ya Gelmesi İçin Bir Nedeni Var

z22.06.2017

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla’da ilk ticari faaliyete başladıkları sokakta Postane ve Cami Mahallesi sakinleriyle sokak iftarında buluştu. Tuzla’daki ilk işyerlerinin bulunduğu binanın kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılmasına üzülen Başkan Yazıcı, “Binalar ekonomik ömrünü doldurunca yıkılıyor ama bu dostluklar ve kardeşliğimiz bakidir” dedi.
Tuzla Belediyesi, Postane ve Cami Mahallesi sokak iftarlarını Postane Mahallesi Erman Aydıner Sokak’ta düzenledi. İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile mahalle sakinleri katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla’da ilk yerleştikleri ve ikametlerini sürdürdükleri mahallelerin sakinleri ile aynı sofrada bir araya geldi, anıları tazeledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilk ticari işletmesini bu sokak üzerindeki bir binada açtığını hatırlattı, binanın kentsel dönüşüme girmesinin üzüntüsünü dile getirdi. Başkan Yazıcı, “Benim Tuzla serüvenim bu sokakta başladı. İlk kliniğimi bu sokakta açtım. Kliniğin olduğu bina, kentsel dönüşüme girdiği için yıkıldı. Oranın yıkılmış olmasını görmek beni biraz üzdü ama orada yaşayanlara hayırlı olsun. Tuzla’da bu sokakta başlayan serüvenimde beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz değerli Tuzlalılar’a teşekkür ediyorum. Binalar ekonomik ömrünü doldurunca yıkılıyor ama bu dostluklar ve kardeşliğimiz bakidir” dedi. 

Herkesin Tuzla’ya Gelmesi İçin Bir Nedeni Var
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “2009 yılından beri Tuzla Belediye Başkanı olarak hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Tuzla’da çok yoğunluk oluşturmadan ama dışarıya gitme ihtiyacı da duymadan Tuzla’da gezmeyi, görmeyi, eğlenmeyi isteyenlerin buraya gelmeyi arzu edecekleri bir Tuzla hayaliyle çalışıyoruz. Tuzlamız’ın İstanbul’un en ucunda unutulması ve hatta bazen bizi İstanbullu saymayanlara bile inat Tuzlamıza herkesin gelmesi için bir nedeni var. Vizyon projelerimiz ve sosyal belediyecilik hizmetlerimizle, hem sosyal açıdan dezavantajlı kesimleri unutmadan hem de ilçemizin coğrafi dezavantajlarını ortadan kaldıran proje ve yatırımları gerçekleştiriyoruz. Bütün bunları yaparken sizin desteğinizi aldık. Bu desteğinizi bize gösterdiğiniz için Allah sizden razı olsun. Biz de buna layık olmaya çalışacağız” dedi.